logo

Kunt u ons helpen ?Vrijwilligers

 

Net zoals skaten onze hobby is ook het helpen van skaters onze hobby. Die doen we met raad, daar en een helpende hand. Soms is deze helpende hand letterlijk een handreiking wanneer iemand over een moeilijk stuk weg geloodst moet worden. In een aantal gevallen gaat het hierbij om EHBO.

EHBO materiaal

Zeven jaar geleden zijn de flying nurses begonnen met het kopen van een meter pleister om de eerste pijn te kunnen lenigen. Maar met de jaren hebben we ons materiaal flink uitgebreid. Het gaat hierbij niet alleen om gaasjes, blaarpleisters, second skin, wondpleisters, scharen enzovoorts.
Ook de herkenbaarheid en zichtbaarheid van de flying nurses is belangrijk. We hebben daarom geïnvesteerd in goed herkenbare shirts met een bijpassende helm.

 

Zelf betalen ?

Sommige zaken kopen we zelf, maar het kopen van de verbandmiddelen kan flink in de papieren lopen. We zijn daarom erg blij wanneer bijvoorbeeld fabrikanten van verbandmiddelen ons willen helpen met materiaal. De verbandmiddelen kunnen we dan gebruiken om te helpen bij de gevallen skaters.
Met geld kunnen we niet alleen verbandmiddelen kopen, maar dit kunnen we ook gebruiken om onze herkenbaarheid op peil te houden of specifiek materiaal te kopen.
Wilt u ons steunen met materiaal of geld ? Stuur dan een e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sponsorlijst

 Skate-a-Round
Geweldige Skate Reizen:
>Cursus Basic Life Support
 3M Health Care
>Tegaderm
>Active strips
 Boots healthcare / Sterilon
> hydrofiele cremes en sprays
(huid en wond ontsmetting)
 Scholl / SSL
> Blarenpleisters
 SSL Healthcare
> Hibicet
desinfectievloeistof die niet prikt!
 Shirts & Caps: American Cap Factory

Overtoom 147 1054 HG Amsterdam
tel: 020 - 618 21 49 fax: 020 - 683 82 62